Κυριακή 5 Μαρτίου 2017

12 ΜΕΡΕΣ ΚΑΛΟΣΥΝΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ / 12 DAYS OF KIDNESS AND NUTRICION KIDS ADVERTISING HEALTHY FOOD

12 days of Kidness and Nutricion 12 μέρες χριστουγεννιάτικων διακοπών με πράξεις καλοσύνης και υγιεινής διατροφής σε ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης!Η τρίτη μας Χριστουγεννιάτικη συνεργατική δράση μας για το έργο μας ήταν οι 12 μέρες καλοσύνης και υγιεινής διατροφής ! (τις δύο πρώτες μπορείτε να δείτε εδώ)
Σε αυτή τη δράση θελήσαμε να εμπλέξουμε και την οικογένεια στο πρόγραμμα κατά τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές ! Δημιουργήσαμε ένα ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης για 12 μέρες πάνω στην γενειάδα του Άι-Βασίλη με πράξεις καλοσύνης αλλά και με υγιεινές διατροφικές προτάσεις.
Την ιδέα την πήραμε από την ιστοσελίδα : whimsyworkshopteaching.com και την διαμορφώσαμε στις δικές μας ανάγκες.
Αρχικά σε μία σελίδα στο Titanpad το κάθε νηπιαγωγείο έγραψε μία πράξη καλοσύνης και υγιεινής διατροφής. Στη συνέχεια και οι 12 προτάσεις γράφτηκαν στην γενειάδα του Άι-Βασίλη , μεταφράζοντας η κάθε χώρα τις δράσεις στην γλώσσα της.

Τις μεταφράσαμε στα Ελληνικά και αφού τις εκτυπώσαμε πήρε το κάθε παιδί τον δικό του Άι-Βασίλη !
Μετά την μέρα των Χριστουγέννων και για 12 μέρες, τα παιδιά μαζί με τους γονείς τους έπρεπε να εκτελέσουν την εντολή της κάθε σειράς στην γενειάδα του Άι-Βασίλη ξεκινώντας από κάτω. Κάθε φορά που θα την ολοκλήρωναν έπρεπε να κόψουν εκείνο το σημείο. Μέχρι το τέλος των Χριστουγεννιάτικων διακοπών η γενειάδα του Άι -Βασίλη θα είχε κοπεί όλη !
Τα εκτυπώσαμε και ετοιμάσαμε ένα για το κάθε παιδί !





 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου