Κυριακή 3 Απριλίου 2016

O ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ



Πραγματοποιήθηκε χθες η εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση που διοργάνωσε το 1ο Νηπιαγωγείο σε συνεργασία με το 3ο Δημοτικό Σχολείο Προσοτσάνης στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 3ου Δημ. Σχ. με θέμα -Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ-. Ευχαριστούμε όλους τους γονείς, τις μανούλες που έφεραν λιχουδιές για τον μπουφέ της εκδήλωσης, τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς που ήταν κοντά μας, τον Δήμαρχο Προσοτσάνης κ. Αγγελο Λύσσελη  και τον Αντιδήμαρχο κ. Ιωάνη Τσαουσίδη που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ευχαριστούμε τις ομιλήτριες Μαρία Καραμπετάκη, Χριστίνα Καρανικόλα και Ελένη Κουτλουμπάση που ενημέρωσαν τους γονείς  υπεύθυνα για την ασφαλή και εποικοδομητική χρήση του ηλεκτρονικού παιχνιδιού από τα παιδιά. Οι ομιλήτριες αναφέρθηκαν στα θετικά και αρνητικά του ηλεκτρονικού παιχνιδιού,στη συμβολή των γονέων στην ορθή χρήση του από τα παιδιά, στους κανόνες που διέπουν την ασφαλή πλοήγηση,στην πρόληψη κακόβουλων επιθέσεων στα παιδιά και τρόπους αντιμετώπισης ανεπιθύμητων καταστάσεων. Και επειδή η εκδήλωση συνέπεσε με την ημέρα του παιδικού βιβλίου ετοιμάσαμε ένα μικρό βιβλίο για κάθε παιδί με οδηγίες που αφορούσαν το ηλεκτρονικό παιχνίδι το οποίο μοιράστηκε στο τέλος της εκδήλωσης στους γονείς(για να το χρωματίσουν τα παιδιά και να διαβάσουν τις λεζάντες).














Η αφίσα της εκδήλωσης



 Και μια σελίδα από το Ελληνικό κέντρο ασφαλούς διαδικτύου με μια σειρά δραστηριοτήτων, ενημερωτικό υλικό και παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους.






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου